Tänään ei oikeastaan tapahtunu mitään erikoista.. Sitä samaa tylsää koulua vaan.. Koulun jälkeen kävin kirjastossa ja lainasin:

Tuija Lehtinen: www.liisanblogi.net

Tuija Lehtinen: Laura ystäväni

K.A. Applegate: Remnats selviytyjät maasta ( viimeinen avaruussukkula)

J.K Rowling: Harry Potter ja Azkabanin vanki

 Huomenna pitäis jaksaa aamulla herätä aikasin ja raahautuu autoon jonka määränpää on joensuun keskussairaala.. Siellä sitten muutama tunti varmaankin menee lueskellessa jotain ja pukiessa päälle kamalan väriset ja ahdistavat sairaalan kuteet.. No sitten mulle annetaan varmaankin rauhoittava pilleri ja hetken päästä hissi onkin matkalla leikkaussaliin. Siellä nukutuslääkäri tulee ja toivottaa kauniita unia..

Kun sitten aukaisen silmäni heräämössä jalassani tuntuu mitä todennäköisemmin kipu ja hoitaja tulee antamaan kipulääkettä. Minua väsyttää vieläkin.. Jonkun aijan kuluttua hoitaja tulee osastolta hekemaan minua.. Ja sittenpä aika pitäis saada kulumaan osastolla.. No onhan siellä elokuvia ja sitten varmaan lukiessa menee aika paljon aikaa.. Sitten niillä sauvoilla pitäis sellaiset kuusi viikkoa "loikkia"´.. Kaverini "pääsevät" sitten ottamaan mulle ruokaa.. Sehän onkin niiden lempipuuhaa.. No ei.. Te kuitenkin tämän luette niin ei sitten saa suuttua.. *heh*

Meidän luokka järjestää huomenna läksiäiset yhdelle luokkalaisellemme.. Itse en kyllä ole paikan päällä.. Niin.. On todella masentavaa ja ärsyttävää kun sataa lunta! Tulis jo kesä!

Mutta ei muuta tällä erää..