Aamulla noin kello seitsemän menin autollamme tiemme varteen koska sauvojen kanssa "käveleminen" sattuu olemaan aika vaikeaa, varsinkin kun tiemme on kuopilla sulaneen roudan takia.. Mutta jonkun ajan kuluttua bussi saapui ja nousin sen kyytiin. Bussi kiersi hakemassa vielä muutaman tyypin kyytiin ja lopulta olimme koulussa.

Ensimmäisenä matkani kohdistui loksulleni, jonne kaverini tulivat myös jonkun ajan kuluttua. Sieltä sitten menin kotsan siipeen ja ruotsin tunnille. Tosin erityisluokkaan. Normaalisti kyllä olen ihan oman luokkani kanssa ruotsin luokassa.. Juu, kun selitän taas asiat todella järkevästi.. No siellä tunnilla oli myös eräs meidän luokkalaisemme poika ja yksi rinnakkaisluokan tyttö ja poika ja sitten joitain muita..

Sitten oli äikkää ja "rakas" opettajamme teki taas sellaisen kaunokirjoitus tehtävän ja antoi käsialasta numeron.. Itse en 7 1/2 parempaa numeroa ansainnut.. No eipä siitä sen enenpää.. Matkani jatkui ruokalaamme ja toinen kaveristani sai kunnian toimia todella suuressa ja tärkeässä tehtävässä nimittäin ottaa minulle ruokaa.. ;) Jonoon taakseni tuli jälleen kerran "rakas" äidinkielen opettajamme ja kysyi minulta sitten jonossa kaikkien kuullen, että miksi minulla on sauvat. No siinä sitten jotain selittelin.. Ruokana oli jauhelihakeittoa, tosin jauheliha oli keitossa suurina möykkyinä.. Ja sitten sämpylää, mitä koulussamme tarjotaan aika harvoin..

Ruokailun jälkeen menin kotsan eli kotitalouden tunnille. Siellä tein tunnin alussa testin.. Meni vähän niin ja näin.. Jotkut aloittivat tekemään työkoetta, jossa vaihtoehtona oli patonki, sokerikakun pohja, kääretorttu, kookoslastut tai voisarvet. Sauvojeni vuoksi en pystynyt tekemään koetta, joten opettaja kysyi voisinko taitella ysien päätösjuhlaan servettejä. Malli oli viuhka. No minä sitten taittelin keltaisia viuhkan muotoisia servettejä jonkun verran. Kun paistokset olivat valmiit, rupesimme syömään. Juomaksi saimme seiskojen tekemää simaata. :)

Viimeiset kaksi tuntia olikin kemiaa. Odottelin kavereiden kanssa, että opettajamme tulisi avaamaan hissin oven. Minä ja kaksi kaveriani menimme siis hissillä yläkertaan ja sitten kaksoistunti kemiaa. Tunti ei ollut niin pitkästyttävä kun normaalisti. Kun opettajamme kiersi luokassamme näyttämässä puupalaa jonka päälle oli laitettu suolahappoa, eräs luokkamme poika (luokan vanhin) laittoi sormen siihen. Ja eikun vaan sormi 15 minuutiksi vesihanan alle.. Niin että tällaista tapahtui taas tänään.. Onneksi alkaa viikonloppu, tosin sekin menee kyllä varmaan kokeisiin lukemiseen.. :(