Tänään oli sitten ruotsin koe.. Se meni joten kuten mutta osa tehtävistä meni väärin koska en muistanut mikä esim. viisas tai tyhmä oli.. Mutta se siitä. Terveystiedon kokeesta olin saanut 8.. Huomenna olisi sitten äidinkielen koe oikeakielisyydestä. Jotkut asiat siinä on ihan helppoja.. Kyllähän lauseen osaa muutta kirjakielen muotoon tai aika monesta sanasta tietää kirjoitetaanko se isolla vai pienellä tai yhteen vai erikseen.. Nyt kun helpoksi nuo asiat väitän niin kuitenkin kokeessa en "muista" miten se kirjoitetaan. Vaikeimpia asioita on ehkä "numeroiden päätteet". Eli esimerkiksi kuudetta kirjoitetaan 6:ta ja kuudennetta 6:tta.. Muistaakseni. Mutta onneksi torstaina on VAPPU eikä tarvitse mennä kouluun.. :))

No sitten tiistaina kuudes päivä ensi kuuta eli toukokuuta on historian koe ja siinä käsitellään suomea sodan jälkeen ja miten suomen uudelleenrakennus tapahtui yms... Keskiviikkona on iloisenilmaisun eli ilon näytelmä Hevimpi Lumikki.. ;) Ja torstaina biologian koe, jossa pitää tunnistaa mm. eri lintulajeja..

Tänään piti olla kymmeneltä salissa ilon harjoitukset mutta kun sali oli varattu ysien liikuntatunneille niin emme sitten päässeet sinne.. Leivonnassa meillä oli yhden ryhmän suunnittelema juhla (joka oli viimeinen juhla). Siellä oli tarjolla voileipäkakkua, joka oli päällystetty sulatejuustolla johon oli lisätty majoneesia yms. ja valkosuklaalla päällystetty täytekakku, jonka välissä oli jäätelöä. Sitten oli jotakin marianne -pikkuleipiä. Juomana oli boolia, jossa oli appelsiinin ja sitruunan mehua ja kivennäisvettä sekä spritea.. :)

Niin ja tänään tuli postilaatikkoon taas uusi DEMI ja SUOSIKKI!! :) Demin kannessa oli Avril Lavine ja Suosikin kannessa Lovex.. Muita otsikot Demin kannessa olivat:  Saammeko esitellä: Aikuinen Avril, Löydä täydelliset bikinit+trendikkäät aurinkolasit, "Ihastuin kaverin kultaan", Tee paras reissu, 4 askelta itsenäiseksi, Vinkit upeaan juhlameikkiin ja Haluatko tatuoinnin. Suosikin kansi oli täytetty näillä otsikoilla: Lovex pojista miehiksi, Disco Ensemble läpimurtoa odottamassa, Karkkia kysymyksissä: Jippu, Paris Hilton tapasi 69 Eyesit, Mukana festaritaskupokkari..  Mutta ei muuta tällä erää..