Menin siis tiistaina Joensuun keskussairaalan kymmenenteen kerrokseen jossa sijaitsee lasten osasto. Huoneessa oli minun lisäkseni saman ikäinen tyttö ja olisiko ollut n. 5-6 -vuotias tyttö. Kello oli tässä vaiheessa vähän yli seitsemän. Aika kului lueskellen liisanblogia (siis kirjaa) ja lopulta hoitaja tuli sanomaan että olisi vaatteiden vaihdon aika. Niinpä menin vessaan ja vaihdoin ylleni keltaiset (sairaalan logolla varustetut) housut, jotka tuntuivat erittäin ahdistavalta ylläni. Paidaksi minulle valittiin vaaleanpunainen (jonka olisi jo värinsä vuoksi voinut laittaa suoraan "pesupussiin") pitkä paita joka oli selästä ns. avonainen. Jalkaan laitoin ns. valkeat sukat, jotka olivat kyllä mielestäni vain putkilot, jotka olivat ommeltu toisesta päästä kiinni.. Mutta ei vaatteista sen enenpää..

Jonkun ajan kuluttua siitä, kun minulle oli annettu rauhoittavia ja muita valkoisia pillereitä tuli kutsu leikkaussaliin. Ei siinä sitten auttanut muuta kuin mennä peiton alle ja odottaa, että hoitaja veisi leikkaussaliin. Minut siirrettiin mukavasta, pehmeästä ja lämpöisetä sängystä jollekin kovemmalle ja epämukavamman tuntuiselle "sängylle". Anestesialääkäri tuli ja kertoi lääkärin sanoneen, että minut nukutuksen sijasta puudutettaisiin. Oloni tuntui aika oudolta, kun jalkani eivät tunteneet mitään. Mutta se siitä leikkauksesta.

Illalla aika kului lähinnä sängyllä maaten. Keskiviikkona katsoin jonkun elokuvan jonka nimeä en nyt valitettavasti muista. Siinä oli mies, jolla oli todella paljon epäonnea ja sitten nainen, joka taas oli aina onnekas. Yhdessä juhlissa he sitten suutelevat ja onnen omistaja vaihtuukin.. Elokuvan piti olla komedia, mutta en kyllä muista, että olisi naurattanut kertaakaan, mutta ihan hyvä rakkausstoori siinä silti oli.. Eilen muistaakseni katsoin Unelmien Manhanttan ( en ole varma kirjoitetaanko se noin) -elokuvan. Siinä yksi näyttelijöistä oli kai Jennifer Lopez.. Ihan katsottava se oli.. Ehkä jopa parempikin, kuin se edellinen. Unohdin mainita muuten viime kirjoituksessani, että lainasin kirjastosta myös elokuvan helmiä ja sikoja.. Noista kolmesta elokuvasta se oli kyllä paras.. :)

Niin.. Ruoka sairaalassa oli ihan hyvää.. Ei löytynyt pakastevihenneksista onneksi hiiren toista päätä..

Sairaalassa olon + puolet:

Saa katsoa videoita ja telkkaria niin paljon kuin haluaa (huom! riippuu paljon myös huonekaverista)

Saa vain olla ja nukkua, ei ole kiire minnekään                             

Sairaalassa olon - puolet:

Se syy miksi olet siellä

Mahdollisesti huonetoveri (aika outo sana muuten)