Kun kirjoittaa blogiin niin melkein kaikilla on varmasti aihe valmiina mistä sinne kirjoittaa. Suurimmat osat ihmisistä varmaan kirjoittaa sinne omasta päivästään ja tapahtumista. Jotkut lisäilevät blogiinsa piirtämiään kuvia (jotka yleensä ovat todella hienoja), joidenkin blogeista saattaa löytyä kuvia ompelemistaan asusteista tai askertelemistaan korteista.

Mutta entäs tälläisella tavallisella tallaajalla jolle ei tapahdu päivisin oikeastaan mitään kirjoittamisen arvoista? Pää on niin sanotusti ihan tyhjä. Kuitenkin mielessä on koko ajan tunne että pitäisi ja haluaisi kirjoittaa blogiin mutta mistäs kirjoitat jos päästäsi ei satu irtoamaan mitään kirjoittamisen aihetta?

Kokeilin eilen yhtä konstia, joka ei kyllä valitettavasti tuottanut tulosta. Avasin nimittäin laatikkoni ja otin sieltä käsiini uusimman Demin. (huom! en tiedä pitäisikö se kirjoittaa isolla mutta kirjoitin silti..) Selailin sitä ja yritin saada lehdestä jotain kirjoittamisen aihetta. Mutta ei vaan löytyny.. Tai sitten en lukenut lehteä tarpeeks huolellisesti.. Mutta toisaalta saahan tuota tekstiä näköjään väkerrettyä ihan vaan jutun aiheen puuttumisesta.. Jos teillä kirjoittajat on jotain vinkkiä aiheesta niin kertokaa ihmeessä. ;)